La Fundació Barberà Promoció manté un any més el seu certificat de qualitat

La Fundació Barberà Promoció manté, un any mes la seva certificació de qualitat basada en la Norma UNE 9001:2015 a través de l’entitat certificadora ICDQ.

El passat dia 25-11-20 la Fundació Barberà Promoció va superar l’auditoria de recertificació, obtenint molts bons resultats (cap no conformitat detectada). Enguany hi ha hagut un canvi d’Entita Certificadora (fruit de la licitació del servei): ICDQ-Instituto de Certificación. És una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per a oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objetius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client

 

L'abast de la certificació engloba la Gestió  impartició de formació professional per a l’ocupació.

 

Implantar un sistema de qualitat és desenvolupar una estructura organitzativa que permeti mesurar el nivell de satisfacció de les persones usuàries dels serveis i programes que es porten a terme a l’entitat a partir de la seva valoració, permetent així una millora constant. Un sistema de qualitat ajuda, entre altres aspectes, a: normalitzar, explicitar, establir controls, establir clarament quins objectius tenim i on volem anar.

Aquest important pas serveixi per millorar dia a dia el més important per la nostra entitat: el servei que donem dia a dia, aconseguint així assolir el nostre objectiu crucial: treballar pel desenvolupament socioeconòmic, creació i qualitat d’ocupació, desenvolupament personal i riquesa de la ciutadania: empreses, emprenedors, i treballadors. En definitiva, construir un nou model productiu amb millor projecció de futur per a l’economia de Barberà del Vallès.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia