La Fundació Barberà Promoció manté un any més el seu certificat de qualitat

La Fundació Barberà Promoció manté, un any mes la seva certificació de qualitat basada en la Norma UNE 9001:2015 a través de l’entitat certificadora Bureau Veritas.

El passat dia 22-11-19 la Fundació Barberà Promoció va realitzar la 2ª auditoria de seguiment, obtenint molts bons resultats (cap no conformitat detectada).

L'abast de la certificació engloba la Gestió  impartició de formació ocupacional  subvencionada.

Implantar un sistema de qualitat és desenvolupar una estructura organitzativa que permeti mesurar el nivell de satisfacció de les persones usuàries dels serveis i programes que es porten a terme a l’entitat a partir de la seva valoració, permetent així una millora constant. Un sistema de qualitat ajuda, entre altres aspectes, a: normalitzar, explicitar, establir controls, establir clarament quins objectius tenim i on volem anar.

Aquest important pas serveixi per millorar dia a dia el més important per la nostra entitat: el servei que donem dia a dia, aconseguint així assolir el nostre objectiu crucial: treballar pel desenvolupament socioeconòmic, creació i qualitat d’ocupació, desenvolupament personal i riquesa de la ciutadania: empreses, emprenedors, i treballadors. En definitiva, construir un nou model productiu amb millor projecció de futur per a l’economia de Barberà del Vallès.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia