La Fundació Barberà Promoció, a la Fira Apropa’t a la FP 2019

El passat 19, 20, 22 i 23 de febrer va celebrar-se la tercera edició de la Fira de la Formació Professional de Sabadell  amb un èxit rotund de participació. Aquest esdeveniment va apropar a milers d’estudiants de tot el Vallès i comarques veïnes les ofertes formatives més interessants per orientar el seu futur tant formatiu com professional. 

Per això mateix, l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins i l’alumnat del curs FOAP d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials de la Fundació Barberà Promoció van fer una visita a la Fira amb l’objectiu d’informar-se i conèixer els diferents centres formatius que imparteixen Formació Professional al Vallés Occidental. Conèixer aquesta informació contribueix en l’orientació formativa i pot facilitar la tria dels estudis post obligatoris d’aquest alumnat.

L’organització de la  Fira compta amb el suport del Consell de l’FP i l’Ocupació de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), format per 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental (un d’ells Barberà del Vallès). És per aquest motiu que la Fundació Barberà Promoció ha estat present amb un estand on s’ha donat informació sobre l’oferta de formació professional ocupacional (PFI i certificats de professionalitat).

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

La formació ocupacional subvencionada pel SOC ofereix:

  • Possibilitat d’obtenció de titulació oficial en àmbit estatal (Certificat de professionalitat) i acreditació de competències en cicles formatius de la mateixa família professional
  • Iniciació-especialització en una professió de manera pràctica
  • Suport per millorar el procés de recerca de feina
  • Contacte amb empreses del sector

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia