La Fundació Barberà Promoció finalitza les accions formatives de la convocatòria 2018-2019 per a la Formació Professional per a l’Ocupació

El 30 d’octubre es va tancar la convocatòria de formació professional per a l’ocupació amb un total de vint accions encabides en vuit cursos de diferents especialitats. Més de dos mil vuit centes hores de formació per a més de cent persones. Aquestes són algunes de les xifres d’aquesta edició.

 

La Formació Ocupacional està adreçada a persones, prioritàriament, en situació d’atur que vulguin millorar la seva ocupabilitat. L’objectiu d’aquesta formació teòric pràctica,  és acreditar les competències professionals i garantir que les persones beneficiades obtinguin uns coneixements, habilitats i aptituds per a desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.

Aquesta formació finalitza amb l’obtenció d’una titulació oficial, Certificats de Professionalitat, reconeguda pel Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals que podran sol·licitar aquelles persones que hagin obtingut la qualificació d’apte. El proper dia 2 de desembre, a la Torre d’En Gorgs, està previst un acte de lliurament de diplomes a tot l’alumnat que ha obtingut aquesta certificació.

Tots els certificats de professionalitat inclouen un mòdul de formació pràctica en empreses, institucions i organitzacions que obra la porta tant a l’alumnat com a les empreses a  la millora de la competitivitat i l’ocupabilitat.

La Fundació Barberà Promoció aposta per la formació com a eina d’inclusió social, de creixement i desenvolupament personal i  social. La formació suposa un repte, una inversió de temps, un esforç per personalitzar l’experiència. Una nova aventura.

Consulta la nova oferta formativa pel 2020 aquí

 

ENHORABONA A LES PERSONES FORMADES!

US ESPEREM EN PROPERES EDICIONS!

 

MÉS INFORMACIÓ O INSCRIPCIONS A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L’OCUPACIÓ:

Fundació Barberà Promoció
C/ de la Torre d’en Gorgs, 40
Telf: 93 719 28 37 (extensió 731)
formacio@barberapromocio.cat

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia