La Fundació Barberà Promoció celebrarà el ‘Barberà Getting Talent 2018’ el pròxim 19 de juny amb l’objectiu d’inserir laboralment a 25 persones aturades

El proper 19 de juny la Fundació Barberà Promoció celebrarà el ‘Barberà Getting Talent 2018’ a la sala El Celler de la Torre d’En Gorgs. Es tracta d’una activitat que reuneix a persones en cerca de feina activa amb empreses de diferents sectors professionals demandants d’ocupació. 

L’objectiu d’aquest acte és el d’apropar a empreses i candidatures en una sola jornada per aconseguir les millors opcions de contractacions, inserció i desenvolupament de totes les parts. Així doncs, es té la previsió que a partir d’aquesta reunió s’insereixin 25 nous llocs de treball entre empreses de Barberà del Vallès o voltants; i persones en cerca de feina que estiguin donades d’alta a la Borsa de Treball de Barberà Promoció. Apunta't al 'Barberà Getting Talent 2018'.

Prèviament a la celebració d’aquesta activitat, es seleccionaran al voltant de 75 persones interessades a formar part de la reunió, on es quadraran interessos, preferències i perfils professionals. D’altra banda, una vegada seleccionades les persones participants, també es contactarà amb un total de fins a 20 empreses que demandin empleats d’aquests mateixos sectors. S’enquadraran agendes i currículums de les dues parts per tal d’organitzar una cruïlla de petites reunions, que aniran dels 10 als 15 minuts. 

A més de fomentar la contractació laboral, el ‘Barberà Getting Talent 2018’ també vol empoderar a les persones participants a tenir més motivació, renovar fórmules i estratègies de cerca de feina i generar nous contactes dins del seu sector professional. En total, les persones participants realitzaran entre 2 i 5 reunions amb diferents empreses; mentre que les empreses tindran més de 12 trobades amb diferents persones amb perfils adients per ser incorporades en la seva empresa; tot això en una sola sessió. 

Abans de la realització del ‘Barberà Getting Talent 2018’, es formarà a les persones participants sobre com realitzar aquest tipus d’entrevistes en un format de trobades de 10 a 15 minuts, parlant tècniques i estratègies comunicatives que millor poden anar dependent del seu perfil i preferències específiques de cerca de feina.

Aquesta iniciativa està cofinançada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marc del Programa Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 en la seva segona convocatoria 2018-2019 de les actuacions previstes en el projecte 'Dinamització Social per l'Ocupació'.

Comparteix aquesta notícia