La Fundació Barberà Promoció celebra la finalització de la formació professional per a l’ocupació 2018-19

El dilluns 2 de desembre es va celebrar la cloenda de la convocatòria 2018-19 de la Formació  professional per a l’ocupació que va tenir lloc a la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs, amb l’assistència de l’alumnat i l’equip docent com a protagonistes de l’acte.

La coordinadora tècnica Maite Morales i la responsable de formació Marga Garcia van obrir i conduir l’acte, respectivament, on es van lliurar diplomes a l’alumnat que ha superat amb qualificació d’apte la formació que van cursar durant el període d’execució de les accions formatives.

Durant l’acte es van presentar els resultats de les dues darreres convocatòries, destacant l’índex d’inserció que ha estat un 67,5%. Altres xifres a tenir en compte: el número d’hores de formació impartides ha estat de 1920 repartides en 6 cursos amb més de 100 alumnes dels que el 61% han estat dones, o que el 85% de les persones que han tingut accés a la formació han estat aptes i han pogut sol·licitar la certificació professional de l’especialitat cursada.

L’acte va continuar amb la presentació d’un vídeo commemoratiu de totes les activitats realitzades i on tot l’alumnat i equip docent han estat els actors principals. Sense ells no hagués estat possible. També vam comptar amb el testimoni de la Nuria S., alumna del certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials inserida a l’empresa on va executar les pràctiques, que va explicar la seva experiència.

 

 

Finalment  s’ha procedit a l’entrega dels diplomes de cadascun dels cursos (per part dels/de les  formadors/es assistents, així com personal de la Fundació Barberà Promoció) i a la realització d’ una foto final amb totes les persones participants.

Destacar també que, per al curs 2019-2020, el SOC ha aprovat més de 3.500 hores lectives repartides en 6 certificats de professionalitat adreçats a persones que es troben en situació d’atur prioritàriament. Seran cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). D’aquests cursos, al desembre s’iniciaran els cursos Operacions auxiliars de serveis administratius i generals  (470 h. de durada, iniciat el 02-12-19) i Operacions auxiliars i de magatzem en indústries i laboratoris químics (340 h., inici 16-12-19).

ENHORABONA A LES PERSONES FORMADES!

US ESPEREM EN PROPERES EDICIONS!

 

MÉS INFORMACIÓ O INSCRIPCIONS A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L’OCUPACIÓ:

Fundació Barberà Promoció

C/ de la Torre d’en Gorgs, 40

Telf: 93 719 28 37 (extensió 731)

formacio@barberapromocio.cat

   
Categories: 

Comparteix aquesta notícia