La fundació barberà promoció celebra la finalització de la formació ocupacional subvencionada 2017-2018!

El passat dimarts 27-11-18 es va celebrar l’acte de cloenda de la formació ocupacional subvencionada 2017-2018. A l’acte, que ha comptat amb la presència de la Regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Sandra Ramos, s’han entregat els certificats d’aprofitament i s’ha informat sobre la nova oferta formativa subvencionada prevista  per al curs 2018-2019.

L’acte ha comptat, entre altres, amb la presència de l’equip de formadors i formadores dels cursos i prop d’una seixantena d’ex-alumnat dels cursos i familiars.

La Regidora d’Ocupació del municipi, Sandra Ramos, ha estat present a l’acte per agrair tant l’equip de formadors i formadores i personal tècnic de l’entitat com a les persones que han participat en els cursos la seva predisposició per aprendre i seguint-se formant dia a dia. Posteriorment, s’ha presentat, tant el resum d’oferta formativa subvencionada executada al 2018 com la nova oferta aprovada que s’executarà en el període 2018- 2019.

Seguidament s’ha projectat vídeo commemoratiu sobre totes les activitats realitzades als cursos i les persones que han participat: tant l’equip docent com l’alumnat, els veritables protagonistes de la formació!

Finalment  s’ha procedit a l’entrega dels certificats d’aprofitament de cadascun dels cursos (per part dels formadors assistents) i a la realització d’ una foto final amb totes les persones participants. De cara als cursos de Formació Ocupacional Subvencionada 2018-19, s’ han sol·licitat més de 2.500 hores lectives repartides en 8 cursos adreçats a persones que es troben en situació d’atur prioritàriament. Seran cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Destacar que, d’aquests cursos, el SOC ja ha aprovat el certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (470 h. de durada, inici 10-12-18).

 

ENHORABONA A LES PERSONES FORMADES!

US ESPEREM EN PROPERES EDICIONS!

 

MÉS INFORMACIÓ O INSCRIPCIONS A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL SUBVENCIONADA:

Fundació Barberà Promoció

C/ de la Torre d’en Gorgs, 40

Telf: 93 719 28 37 (extensió 731)

formacio@barberapromocio.cat

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia