La Fundació Barberà Promoció, amb la formació a mida d’empreses i entitats

La Fundació Barberà Promoció ha realitzat el curs d’Higiene Alimentària - Àpats Populars, a mida de les necessitats de les entitats veïnals del municipi.

La formació ha estat organitzada per part de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, i s’ha realitzat a la Fundació Barberà Promoció totalment a mida de les necessitats de les persones participants en quant a calendari, horari, continguts i ubicació.

Aquest curs ha tingut una durada de 3 hores i ha estat adreçat a les persones que col·laboren com a voluntàries en entitats veïnals i que, d'entre altres tasques, participen en àpats populars o en la preparació i servei de menjar en diversos esdeveniments locals. Es va dur a terme el dissabte, 16/02/2019 en horari de 10 a 13 hores. El nº d’alumnes inscrits van ser 18 i es va dur a terme a les instal·lacions de la Torre d’en Gorgs.

Els continguts apresos estaven relacionats amb conceptes específics com: característiques de la figura del/de la manipulador/a d’aliments, normativa sanitària aplicada al sector, hàbits higiènics, característiques de les instal·lacions, equips i utensilis segons la normativa, l’autocontrol i els prerequisits.

Aquesta formació, un cop finalitzada amb aprofitament, ha permès a l’alumnat l’obtenció del certificat acreditatiu per garantir tenir els coneixements sobre seguretat alimentària i realitzar la manipulació dels aliments entorn a les especificacions d’higiene alimentària.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE FORMACIÓ A MIDA:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

C/De la Torre d’en Gorgs, 40 – Barberà del Vallès

Tel: 937192837-ext 728 - formacio@barberapromocio.cat

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia