La Comissió Sociolaboral aprova el Protocol intern d’actuació

El grup impulsor de la Comissió Sociolaboral, format per representants de Serveis Socials, Fundació Barberà Promoció i Barberà Inserta, aprova, en la reunió del 20 de setembre de 2018, el Protocol intern d’actuació de la CSL-Comissió Sociolaboral.

Des de meitats de 2017 i en els 3 primers trimestres de 2018, el grup impulsor s’ha anat reunint per definir i aprovar aquest protocol intern d’actuació.

El protocol formalitza els objectius, grups de treball, metodologia de funcionament i línies d’actuació de la CSL i formalitza el treball en xarxa que, des de  fa anys, porten a terme les 3 entitats per l’atenció sociolaboral de la ciutadania de Barberà del Vallès i, prioritàriament, de les persones amb situacions vulnerables i/o emergència econòmica i/o social.

A partir del darrer trimestre de 2018, la CSL ja funcionarà a partir del protocol intern d’actuació aprovat i inclourà,  a les reunions,  altres  representants de serveis municipals i entitats del municipi que atenen a les persones per a la seva millora social i laboral.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia