KAO Corporation SA fa entrega de 6 beques a l’alumnat de Formació Professional de Química de l'Institut La Romànica

 

El passat 28 de juny es va realitzar l’acte de lliurament de les 6 beques Hans-Peter Riester, amb una dotació de 450€ cadascuna, beneficiant així a 6 alumnes dels cicles formatius de la família professional de Química de l'Institut La Romànica.

Aquestes beques neixen del compromís  de l’empresa  KAO Corporation S.A té amb el nostre  alumnat de la ciutat en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès, la Fundació Barberà Promoció i l’Institut La Romànica. Enguany, s’han incrementat el nombre de beques respecte a l’anterior edició, i hi haurà tres becats més que podran gaudir d’aquest ajut.  

Durant acte, l’Alcalde de Barberà, Xavier Garcés Trillo, va agrair la col·laboració que l’empresa KAO Corporation té amb la ciutat,  amb els seus centres educatius i, per tant, amb l’alumnat del municipi. “Des de l’Ajuntament estem molt satisfets d’aquest esforç d’increment de beques per part de KAO en un moment de crisis i de tanta dificultat”, remarcava l’Alcalde. I és que amb accions com aquesta, és quan es fa evident el compromís i la Responsabilitat Social Corporativa de l’organisme. Xavier Garcés va finalitzar el seu parlament agraint a l’institut de la Romànica i a tot el seu equip docent la gestió duta a terme durant la pandèmia,  així com el  reconeixement a tot l’alumnat, premiat pel seu esforç.

Fotos durant l'acte d'entrega de les Beques KAO

L’acte es va dur a terme a les instal·lacions de l’empresa  seguint totes les mesures de seguretat per fer front a la pandèmia i va comptar amb la presència, entre altres persones, de l’Alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, la Regidora de Promoció Econòmica Mònica Sempere Creus, el President de Kao Chemicals Europe, Daisuke Hamada, la Presidenta de KAO Corporation SA, Maria José Bermejo, representants de la Fundació Barberà Promoció i de l’Institut La Romànica, i Clara Martín, familiar d’en Hans-Peter Riester.

La presidenta de KAO Corporation SA Maria José Bermejo, va tancar l’acte recordant la persona de Hans-Peter Riester  i reiterant el compromís de l’entitat amb l’educació.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia