KAO Corporation fa lliurament de 6 beques a alumnat de Cicles Formatius de l'Institut La Romànica

Aquest passat 22 de juny va tenir lloc l’acte de lliurament de les beques Hans-Peter Riester a 6 alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior de l'Institut La Romànica.

Aquestes beques, que tenen una dotació de 450 € cadascuna i que es porten a terme des del curs 2016-2017, són lliurades per l’empresa amb seu a la ciutat, KAO Corporation S.A., en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès, la Fundació Barberà Promoció i l’Institut La Romànica.

L’acte, celebrat a l'Institut La Romànica, va comptar amb la presència de l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo; el primer tinent d'Alcaldia, Daniel González Cabrera; la segona tinenta d'Alcaldia, Mònica Sempere Creus; el President de Kao Chemicals Europe, Daisuke Hamada, el vicepresident de KAO Corporation SA, Josep Sadurní Gilabert; i l'esposa d’en Hans-Peter Riester, Clara Martín.

A la segona part de l'acte va tenir lloc el reconeixement al millor disseny del dossier de l'estada en empresa, en què les alumnes proposades per tal de lliurar-les un petit detall i reconeixement de la seva feina i que prèviament havien estat reconegudes en l'acte de clausura de l'FP Dual.

Finalment, es va realitzar l'acte de graduació de l'alumnat dels cicles, amb el lliurament de les fotos-orla a cadascun dels grups: CFGM de Planta Química i CFGM Operacions de laboratori, ambdós grups de grau mitjà. Pel que fa al grau superior, els grups reconeguts van ser els de CFGS de Química Ambiental, de Laboratori d'Anàlisi i Control de Qualitat; i els dos torns (matí i tarda) de Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins.

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia