KAO Corporation fa entrega de 3 beques a l’alumnat de Formació Professional de química del Institut La Romànica

L’acte, celebrat a la Torre d’en Gorgs, ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa i el 2on tinent d’alcaldia de Barberà del Vallès; el vice-president de Kao Corporation SA i el director de planta de Barberà; i familiars d’en Hans-Peter Riester

Aquest 20 de juny s’ha realitzat l’acte de lliurament de les beques Hans-Peter Riester a 3 alumnes dels cicles formatius de la família professional de química del Institut La Romànica.

Aquestes beques, que ja van tenir una primera edició el curs passat i que tenen una quantia de 450€ cadascuna, són lliurades per l’empresa amb seu a Barberà, KAO CORPORATION S.A.U, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès, la Fundació Barberà Promoció i l’Institut La Romànica.

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, el 2on tinent d’alcaldia de Barberà del Vallès, Manel Ferreté, el vice-president de KAO, Josep Sadurní, el director de planta de KAO, Antoni Puñet, i familiars d’en Hans-Peter Riester.

Cal destacar que aquest acte es va emmarcar en l’acte de graduació de l’alumnat de Cicles formatius de grau mitjà i Cicles formatius de grau superior del Institut La Romànica.

Comparteix aquesta notícia