Jornada “Descobreix la indústria tecnològica” a l’alumnat de l’Escola Institut Can Llobet

 

El projecte Suma’t a la transformació digital, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) impulsat per la Diputació de Barcelona, ha iniciat una nova via d’acció adreçada al jovent del municipi.

L'alumnat de 3r d’ESO de l’Escola Institut Can Llobet, uns 60 en total, han participat del taller Descobreix la indústria tecnològica amb l’objectiu d’endinsar-los en aquesta matèria i fer que coneguin de primera mà les vocacions industrials del futur.

La jornada ha estat dinamitzada per la tècnica de formació del Consell Comarcal, Yolanda Ordoñez, i la tècnica de la Fundació Barberà Promoció, Elena Márquez, i ha combinat una activitat teòrica amb una de pràctica on els i les joves havien de crear un producte utilitzant noves tecnologies de la indústria 4.0: Big Data, Ciberseguretat, robòtica, el Cloud, la realitat augmentada, etc.

Una excel·lent oportunitat per acostar al jovent a la transformació digital i animar-los a sumar-s’hi impulsada per l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Si desitges conèixer més sobre nosaltres, no dubtis a visitar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar-nos a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

info@barberapromocio.cat – 937192837

Comparteix aquesta notícia