Iniciem el projecte “Creixem entre plantes” pel curs 2022

.

  • Per 6è any consecutiu es durà a terme el projecte on treballaran en xarxa l’alumnat del Institut Bitàcola, les llars d’infants municipals El Bosquet i La Rondalla i el PFI impartit per la Fundació Barberà Promoció i adreçat a joves del Centre de Noves Oportunitats Maresme-Vallès (Fundació Intermedia-Fundació Main).

 

Creixem entre plantes és un projecte d’ApS (aprenentatge-servei), a través del qual aprenem i treballem en comunitat.

L’alumnat de Barberà Promoció, els i les joves del Programa Start! Noves Oportunitats del Maresme-Vallès que cursen el PFI d’Auxiliar de vivers i jardins , realitzaran tasques de millora i manteniment de les instal·lacions i zones verdes de les llars d’infants que participen en el pla: El Bosquet i La Rondalla.

Enguany, amb la contínua situació de pandèmia en la que ens trobem immersos, no serà possible, per ara, la interacció entre els infants de les escoles bressol i els i les alumnes del PFI, una relació molt enriquidora que es forjava setmanalment i que feia participar a tots els membres potenciant valors socials i de convivència.

Per una altra banda, l’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut Bitàcola serà l’encarregat d’informar i documentar a la ciutadania de tot el procés que tindrà lloc durant el curs. Al finalitzar, el proper mes de juny, esperem veure tots els canvis i millores que s’hauran fet als centres educatius i que podran gaudir els més petits i petites de Barberà.

 

Foto grupal dels participants del projecte "Creixem entre plantes" del curs 2022

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectiu facilitar la inserció formativa i laboral d’aquest alumnat. Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i ha estat cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb finançament del Fons Social Europeu dins el Programa Noves Oportunitats, per la Diputació de Barcelona i l’ajuntament de Barberà del Vallès.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia