Iniciem el programa Projectes Singulars 2022

· El programa, un projecte formatiu, d’acompanyament i suport en el procés d’orientació laboral i educativa per al jovent, es posa en marxa a Barberà del Vallès de la mà de la Fundació Barberà Promoció i podran participar-hi un total de 15 alumnes.

 

Una nova aposta formativa adreçada als i les joves del Vallès Occidental ha començat aquesta setmana. Es tracta del Projectes Singulars, un programa que pretén millorar l’ocupabilitat i les competències professionals per a la inserció en el mercat de treball, de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Durant el primer semestre de 2022 s’impartiran diferents formacions sota el nom de “COME2INDUSTRY”, relacionades amb les noves vocacions industrials:

- Transformació digital i economia circular (es realitza a la seu d’Eurecat). Nivell d’estudis alt (CFGS, Batxillerat i/o Graus). 235h. Horari tarda

- Programació i manteniment robots (Es realitza a la seu d’Eurecat): nivell estudis mig / baix. 220h. Dos grups: matí i tarda.

- Comunitats digitals i màrqueting digital (Es realitza a la seu de l’Escola tècnica del vestir): nivell mig-baix. 230h. Horari tarda.

- Certificat de Professionalitat Confecció i fabricació pàgines web (Es realitza a la seu de l’Escola tècnica del vestir): nivell mig. 480h. Horari matí.

 

Cada formació inclourà accions transversals d’orientació a mida, acompanyament individualitzat, prospecció laboral i pràctiques no laborals.

Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació. Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Si estàs interessat en participar-hi, no dubtis a contactar amb nosaltres a:

Fundació Barberà Promoció – Àrea d’Escola Treball

Email: vanessa.lopez@barberapromocio.cat

Telf.: i ext. 937192837 – Ext. 707

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia