INICIAT NOU CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D’ ACTIVITATS AUXILIARS DE MAGATZEM

 

A finals de juny es va iniciar el curs d’Activitats auxiliars de magatzem per a 15 persones aturades prioritàriament. Es tracta d’una nova aposta de l’Ajuntament de Barberà per reactivar la formació i l’ocupació del municipi.

Un curs de Formació Professional per a l’Ocupació dirigit a persones amb interés i predisposició per a treballar en el sector de la logística, de 250 hores de duració, i subvencionat pel SOC (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya)

S’imparteix en modalitat mixta, és a dir: amb suport d’eines telemàtiques i presencial a les instal.lacions de l’empresa municipal Sabemsa. A més, l’alumnat que ho ha desitjat, ha pogut complementar la formació amb el curs d’Operador/a de carretons elevadors amb radiofreqüència, del que trobaràs informació aquí.

El certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars de magatzem inclou continguts de l’especialitat (com operacions auxiliars d’emagatzematge, preparació de comandes i manipulació de càrregues amb carretons elevadors), formació complementària en prevenció de riscos laborals-inserció, laboral-sensibilització, mediambiental-igualtat de gènere i 40 h. de pràctiques en empreses. En finalizar la formació amb aprofitament, l’alumnat obté un certificat de professionalitat oficial.

L'alumnat del curs fent les pràctiques amb els carretons elevadors

 

Si desitges més informació i/o inscriure’t, no dubtis a contactar amb nosaltres:

Fundació Barberà Promoció - Àrea de Formació

formacio@barberapromocio.cat

 Tel. 937192837 - ext. 731 o 662306288

 

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia