Iniciat el Curs d’anglès de nivell 8 a la Fundació Barberà Promoció

Enguany ha començat el curs d’Anglès Nivell VIII a l’entitat, que tindrà una durada de 40h de contingut teòrico-pràctic. Aquesta formació va adreçada a qualsevol persona que desitgi millorar els seus coneixements i competències en la llengua anglesa i consolidar el seu nivell, requisit cada cop més demandat per les empreses.

El curs combina exercicis pràctics de comprensió auditiva i comunicació oral, que tenen com a objectius principals la millora de la comprensió auditiva de l’idioma i consolidar la fluïdesa i la pronunciació en la comunicació oral, amb el desenvolupament de continguts teòrics per consolidar la gramàtica i el vocabulari.

A nivell de continguts, el curs farà especial atenció en:

  • Comunicació: parlar d’esports, expressar similituds, donar consells i/o ordres, expressar suposicions i/o situacions irreals amb frases condicionals, etc...
  • Funcions del llenguatge i la gramàtica: First Conditional,  Second Conditional, Present Perfect (since/for), Possessive, Reported Speech, etc...
  • Vocabulari: Get, Adverbs of manner, Animals, Phobias and fear, School subjects,  Sports, Phrasal Verb, etc...
  • Fonètica: Double consonats, Linking and diphthongs, Sentence and word stress, etc...

Pel que fa la programació del curs, s’ha iniciat  el 6 de novembre i finalitzarà el 21 de febrer en horari cada dimarts i dijous de 20 a 21:30 hores.

 

Per a més informació i/o inscripcions:

Fundació Barberà Promoció
C/De la Torre d’en Gorgs, 40 – Barberà del Vallès
Telf: 937192837-ext 728
formacio@barberapromocio.cat

Categories: 

Comparteix aquesta notícia