Inici del projecte Orientagarden pel curs 2021-22

L’Ajuntament de Barberà reinicia el projecte un any més amb la finalitat de col·laborar en el procés d’orientació dels i les alumnes dels instituts de Barberà del Vallès.

El treball en xarxa i el sentit de pertinença i de comunitat amb un grup són dos dels principals valors sota els quals neix el projecte Orientagarden. Un programa que pretén orientar, als i les joves dels 4 instituts barberencs, en la tria i continuïtat dels seus estudis i de la seva carrera professional.

La dinàmica del projecte es basa en el fet que un expert en jardineria treballi colze a colze amb diferents grups d’alumnes, d’entre 1r i 3r d’ESO, dels instituts Bitàcola, Can Planas, La Romànica i l’Escola Institut Can Llobet. El formador, ensenya i ajuda als i les joves dels centres a fer un manteniment i/o millora de les seves instal·lacions, a tenir cura dels espais verds o de gestionar l’horta, tot estant en constant contacte amb la natura i potenciant les tasques físiques.

Aquest curs, OrientaGarden preveu que treballarà aproximadament amb un total de 55 joves i ja s’ha començat a marcar i traçar les línies d’actuació que es donaran a terme en cada centre.

Aquesta setmana, s’està realitzant la presentació del nou curs als instituts i es preveu que comencin les activitats a partir de la pròxima setmana.

L’OrientaGarden és una actuació cofinançada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Acte de presentació del Projecte Orientagarden a l'Institut Can Llobet

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquesta notícia