Inici del Pla d'Acció per l'any 2022


  • El Patronat de la Fundació Barberà Promoció presidit per Xavier Garcés, alcalde de Barberà del Vallès, ha aprovat el pressupost per dur a terme el pla d'acció de l'entitat per aquest any 2022.

Mònica Sempere, regidora de Promoció Econòmica, remarca l'objectiu de la Fundació, que és "impulsar i donar suport a la iniciativa emprenedora i al teixit empresarial, així com ajudar i donar suport a les persones en situació de desocupació, a les persones en procés de recerca per la millora professional, als empresaris/es i als emprenedors/es, mitjançant assessorament, formació i orientació". I és que ara més que mai és quan treballem per la recuperació econòmica del nostre municipi i per estar al costat de les persones, empreses i comerços que més han patit les conseqüències de la crisi.


Pel Pla d'Acció s'han establert en total 5 eixos estratègics centrats a donar resposta a les necessitats de la ciutadania i de les empreses, beneficiant als col·lectius més vulnerables del nostre municipi, com els aturats de llarga durada, els joves i les dones. En aquest vídeo resum trobareu totes les línies explicades en detall:

Xavier Garcés declara: “Venen noves oportunitats i les aprofitarem; (...) Tenim projectes, accions concretes i dimensionades, i tenim el pressupost per a dur-les a terme. Barberà té futur i el tenim a l’abast de tothom, sense deixar ningú enrere” sentencia l'alcalde de Barberà del Vallès.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia