Inici del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins del curs 2022-2023

Un any més comença la formació de PFI – Programes de Formació i Inserció en l’especialitat “d’Auxiliar de vivers i jardins”, destinada a joves del municipi i rodalies, i impartida per la Fundació Barberà Promoció. En total, 17 joves han iniciat el curs que tindrà una duració de 1.000 hores i finalitzarà a finals de juny.

Al llarg del curs els i les alumnes rebran una formació professionalitzadora que culminarà amb 180h de pràctiques en empreses, per a poder posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant l’any. A més, aquest curs els permetrà convalidar la prova d’accés a grau mitjà per poder continuar els seus estudis post-obligatoris.

Aquesta formació, que compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Barberà del Vallés,  és una mostra més del compromís que l’entitat té amb i cap els i les joves del municipi, que vetlla per ajudar-los a definir el seu projecte personal i professional.

Aquesta primera jornada de presentació va comptar amb la presència de l'alcalde Barberà del Vallès, el Sr. Xavier Garcés, i els regidors de Promoció Econòmica i Educació, la Sra. Mònica Sempere i el Sr. Daniel González, respectivament, qui van donar la benvinguda a l'alumnat i els van encoratjar per afrontar el curs amb ganes i com una nova oportunitat per a tots i totes ells/es.

 

Primer dia amb benvinguda de l'alcalde i regidors

Categories: 

Comparteix aquesta notícia