Inici del curs d’Operacions de carretons NORMA UNE 58451

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, mitjançant la Fundació Barberà Promoció, ofereix un nou curs de formació professional per a persones prioritàriament ocupades; es tracta del curs d’Operacions  de carretons NORMA UNE 58451, que té una durada de 24h, i que es realitza a les instal·lacions de l’entitat col·laboradora Levelinstrukta.

El curs està finançat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Fons Social Europeu.

La formació compta amb un programa que pretén capacitar al maneig segur d’operacions amb carretons elevadors i donar a conèixer les modalitats, condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de la càrrega transportada.

Un cop finalitzat el curs, l’alumnat obté un certificat d’aprofitament de l’entitat subvencionadora i un certificat acreditatiu específic norma UNE 58451 de part de l’entitat col·laboradora.

 

 

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) – 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia