Inici del curs d’Operacions de carretons Norma UNE 58451


L’Ajuntament de Barberà del Vallès, mitjançant la Fundació Barberà Promoció, ofereix un nou curs de formació professional per a persones prioritàriament ocupades; es tracta del curs d’Operacions  de carretons NORMA UNE 58451, que tindrà una durada de 24h, i que estarà impartit i es realitzarà a les instal·lacions de l’entitat col·laboradora Levelinstrukta.

La formació compta amb un programa que pretén capacitar al maneig segur d’operacions amb carretons elevadors i donar a conèixer les modalitats, condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de la càrrega transportada. Un cop finalitzat el curs, l'alumnat obtindrà un Certificat d’aprofitament general i un certificat acreditatiu específic norma UNE 58451.

El curs està finançat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i  pel Fons Social Europeu.

 

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 713) - 662306288

 

 

 


Categories: 

Comparteix aquesta notícia