INICI DEL CURS D'ESPECIALISTA EN NETEJA- MANIPULADOR D'ALIMENTS- OPERADOR DE CARRETONS

Curs complet per afavorir la inserció al món laboral

Hem iniciat un Curs de Neteja-Manipulació d'aliments-Operador de carretons, curs subvencionat per la Diputació de Barcelona cofinançat per l'Ajuntament de Barberà del Vallès i gestionat per la Fundació Barberà Promoció.

L'inici del curs ha sigut el 8 de Novembre i finalitza el 3 de desembre en horari de matins (de 9:30 a 14:30), amb una durada de 74 hores.
Sectors com la logística, serveis, alimentació, indústria cada vegada demanden més aquest tipus de perfils professionals.
Podem tenir amb aquesta formació una possible inserció en l'àmbit laboral.
El curs té els següents mòduls: Mòdul de Neteja ( teòric-pràctic), Mòdul de Manipulació d'aliments i Mòdul d'Operador de Carretons (teòric-pràctic).
Per a finalitzar el Curs s'impartirà un Mòdul de Tècniques de recerca de feina, en el que s'impartiran continguts necessaris per a la inserció laboral: Com fer un Currículum, Canals de recerca de feina, proves en un procés de selecció de personal, xarxes socials en la recerca de feina, portals-webs de sector serveis, alimentació, indústria, logística i portals de feina al Vallès Occidental.
Els continguts del curs inclouen les competències teòriques-practiques per a realitzar les tasques de mosso de magatzem, manipulador d'aliments, operador carretó, auxiliar de magatzem, preparador de comandes, netejador de vidres, auxiliar de cuina, netejador de màquines industrial, etc. un gran ventall d'oportunitats.
També comptaran amb l'acompanyament d'una persona tècnica de Barberà Promoció en la recerca de feina.
Amb aquest projecte es vol promoure el desenvolupament professional de persones en situació d'atur, mitjançant l'adquisició de competències tècniques.
 

Fundació Barberà Promoció

C/ De la Torre d'En Gorgs, 40 Barberà del Vallès
Ana Tostado
Telèfon 93.719.28.37 ext. 741 / 662 311 978
formacio@barberapromocio.cat
ana.tostado@barberapromocio.cat

Categories: 

Comparteix aquesta notícia