Inici del curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

 

  • El curs, adreçat a persones en situació d’atur prioritàriament, és una aposta de formació professional per a l’ocupació de l’Ajuntament de Barberà i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

 

Amb l’inici d’any comença una nova edició del Certificat de Professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. Un programa impartit en modalitat presencial a la Fundació Barberà Promoció i que té previst finalitzar a mitjans del mes de juny de 2022.

Una formació amb una durada de 490h, on es combina una part teòrica, una de complementària, i un total de 80h de pràctiques professionals no laborables per acabar d’assolir els coneixements oferts al llarg del curs.

El sector sociosanitari és una de les famílies professionals que en l’actualitat compta amb més demanada de personal; l’assoliment del curs amb aprofitament per part de l’alumnat és una oportunitat única que tenen per iniciar una professió i inserir-se laboralment.

Encara queda alguna plaça disponible, de manera que si estàs interessat/da o coneixes algú que ho pugui estar, contacta amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia