Inici del Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària per a Persones Dependents en Institucions Socials.

L’ajuntament de Barberà del Vallès ha apostat de nou aquest any 2023 per impartir cursos de Formació Professional per a l’Ocupació subvencionat per a persones en situació d’atur.

En aquest cas, el 31/01/2023 s’ha iniciat el certificat de professionalitat d’Atenció Sociosanitària per a Persones Dependents en Institucions Socials, una formació de 515h de duració, que serà impartida presencialment a les instal·lacions de la Fundació Barberà Promoció. El curs, subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, està adreçat a persones amb interès i predisposició per treballar com a gerocultor en centres residencials, i inclourà una estada de 80h de pràctiques professionals no laborals per tal que l’alumnat consolidi els coneixements adquirits a l’aula.

El programa del curs inclourà temari específic relacionat amb el perfil de gerocultor i, concretamente, en la tasca d’intervenció en àmbits tants importants com: el suport relacional, psicosocial i comunicatiu; la intervención higiénico-alimentaria entre d’altres. Indicar que també comptarà amb una formació complementària (40h) sobre prevenció de riscos, inserció laboral, sensibilització mediambiental i igualtat de gènere i un mòdul d’alfabetizació informática (25h) per millorar la seva competències digital.

Si desitges informació de l’oferta formativa que oferim o informar-nos dels teus interessos formatius, pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia