Inici del Certificat de Professionalitat d’Activitats de Gestió Administrativa.

L’ajuntament de Barberà del Vallès ha apostat de nou aquest any 2023 per impartir cursos de Formació Professional per a l’Ocupació subvencionats per a persones prioritàriament  en situació d’atur.

En aquest cas, el 30/01/2023 s’ha iniciat el certificat de professionalitat d’Activitats de Gestió Administrativa, una formació de 920h de durada, que serà impartida presencialment a les nostres instal·lacions de la Torre d’en Gorgs. El curs, subvencionat pel SOC i Ministeri d’Educació i Formació Professional, està adreçat a persones amb interès i predisposició per treballar com auxiliar administratiu en empreses multidisciplinars. El certificat inclourà una estada de 80h de pràctiques professionals no laborals per tal que l’alumnat consolidi els coneixements adquirits a l’entorn formatiu.

El programa del curs inclourà temari específic de la matèria, com ofimàtica (paquet Office365), registres comptables, gestió de personal, entre d’altres. Indicar que també comptarà amb una formació complementària (40h) sobre prevenció de riscos laborals, inserció laboral, sensibilització mediambiental i igualtat de gènere.

Si desitges informació de l’oferta formativa que oferim o informar-nos dels teus interessos formatius, pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia