Inici del Certificat de Professionalitat “Operacions auxiliars i de magatzem en indústries i laboratoris químics”

 

L’Ajuntament de Barberà del Vallès segueix apostant per la formació professional i l’ocupació del municipi.

En aquest sentit, des de Barberà Promoció s’ha incrementat notablement l’oferta formativa per aquest curs 2021-22 començant ahir, dia 21 d’abril, el curs de Formació Professional per a l’Ocupació d’Operacions auxiliars i de magatzem en indústries i laboratoris químics adreçada prioritàriament a persones en situació d’atur.

El curs, de 340 hores, combina formació teòrica, complementària (inserció laboral, prevenció de riscos…) i 80h de pràctiques no laborals, i va adreçat a persones amb interès i predisposició per a treballs en sector magatzem i laboratori químic.

La formació es realitzarà íntegrament a les instal·lacions de l’Institut La Romànica, i comptarà amb la docència de part dels continguts per professorat de formació professional inicial del mateix centre educatiu.

Els curs inclou continguts de l’especialitat (laboratori, neteja i magatzem), inserció laboral i prevenció de riscos laborals. A més, comptarà amb 80h de pràctiques professionals no laborals a empreses del sector per a poder posar en pràctica tots els coneixements adquirits en els citats mòduls.

 

 

Si desitges estar informat de l’oferta formativa que oferim, pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia