Inici del Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars de magatzem

L’ajuntament de Barberà del Vallès ha apostat per un nou curs de Formació Professional per a l’Ocupació subvencionat per a persones en situació d’atur.

Es tracta del certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars de magatzem, una formació de 250h de duració, que serà impartida presencialment a les instal·lacions municipals de Sabemsa. El curs, subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, està adreçat a persones amb interès i predisposició per treballar en magatzems o en el sector logístic, i inclourà una estància de 40h de pràctiques professionals no laborals per tal que l’alumnat consolidi els coneixements adquirits a l’aula.

El programa del curs inclourà temari específic de la matèria, com operacions auxiliars d’emmagatzematge, preparació de comandes o manipulació de càrregues amb carretons elevadors; a més a més, també comptarà amb una formació complementària (40h) sobre prevenció de riscos, inserció laboral, sensibilització mediambiental i igualtat de gènere.

 

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció, pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

 

 

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia