Inici 3ª edició projectes ocupació a la indústria local: FENTXARXA i METALLVALLÈS

La FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ ha iniciat la tercera edició en el mar del  Programa de Foment de l’Ocupació a la Indústria local, concretament en els programes:

FENTXARXA, en el sector Químic, Farmacèutic, Plàstics i afins

METALLVALLÈS en el sector del Metall.

Juntament amb la participació d’altres  municipis del territori, l’objectiu principal és promoure l’ocupabilitat i millorar la inserció laboral de les persones en aquests sectors, tant en la indústria tradicional, la nova industria com la industria 4.0.

Aquest programa està cofinançat per l’Ajuntament de Barberà del Vallès i la Diputació de Barcelona amb un termini d’execució del 2018 al 2020.

Posem a la disposició de l’ usuariat de la Fundació Barberà Promoció  tant a persones aturades com persones “en millora d’ocupació”  que ocupen un lloc de treball en condicions de precarietat, actuacions dirigides a la seva millora ocupacional com la formació professionalitzadora,  oferta de treball, pràctiques en empreses i altres.

S’estan fent visites a les empreses de la zona per detectar necessitats de contractació i formació per tal de millorar la seva competitivitat.

Des de Barberà del Vallès s’han organitzat tres cursos de formació d’ Operador/a Certificat de Carretons de Manutenció,  en els que s’han format un total de 29 persones.

Persones aturades de la nostra població, s’han format en el curs Soldadura I Ensamblatge Electrònic  que s’ha fet a mida de les demandes detectades en l’empresa DIGIPROCES de Castellar del Vallès , i que ha permès la contractació de 6 persones a la seva empresa.

   

Categories: 

Comparteix aquesta notícia