Incorporació de les dones a la industria del Sector del Metall

MetallVallès III dona oportunitats a les dones

En el marc de la convocatòria de la Diputació de Barcelona Programa d’Ocupació  a la Industria Local 2018-2020, s’han fet actuacions per tal de donar oportunitats d’incorporació de les dones a la industria en el marc el projecte METALLVALLÈS.

Una de les accions formatives adreçada a dones en el sector del metall ha estat el de la de “Iniciació al Metall per dones en la que hi van participar dones de diferents municipis socis del projecte  Sabadell, Castellar del Vallès, Ripollet i Barberà del Vallès.

Un cop finalitzada la formació, a l’alumna participant del nostre municipi, li vàrem organitzar un conveni de pràctiques amb l’empresa  MARTIN CRECENTE de Barberà del Vallès per a realitzar tasques de soldadura, amb la que l’alumna va tenir una contractació posterior.  

Una altre actuació en la que també hi van participar dones del nostre municipi ha estat el curs de “Soldadura electrònica i processos THT . Aquesta formació es va dissenyar a mida de l’empresa DIGIPROCES de Castellar del Vallès per donar resposta a les seves necessitats de contractació.

Desprès del període de pràctiques, que es desenvolupava directament a la mateixa empresa, la nostra alumna de Barberà del Vallès, ha superat amb èxit la formació i ha estat contractada per l’empresa.

    

Categories: 

Comparteix aquesta notícia