Gran èxit d’assistència a la cloenda del projecte “Creixem entre plantes”

L’acte de cloenda, celebrat a la Torre d’en Gorgs, ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster i del Regidor d’Educació i Formació Continuada, Juan Antonio Grimaldo

El passat 15 de maig es va realitzar la cloenda del projecte “Creixem entre plantes”.  En aquest projecte, que es va iniciar al gener d’enguany i va finalitzar al maig, hi ha participat l’alumnat del PFI ‘Auxiliar de vivers i jardins’ de la Fundació Barberà Promoció; els infants de les Llars d’Infants Municipals El Bosquet, La Baldufa i La Blava; i l’alumnat de primer d’ESO de l'Institut Bitàcola de Barberà del Vallès.

El personal tècnic responsable del projecte va ser l’encarregat de la presentació de l’acte.  Posteriorment, l’Alcaldessa de la ciutat, Sílvia Fuster, va agrair la participació i tasca realitzada a tot l’alumnat participant i va valorar positivament el treball educatiu en xarxa del municipi. Tot seguit, es va mostrar un audiovisual amb un recull de les activitats i moments compartits entre infants i jovent al llarg del projecte. L’alumnat del PFI i Bitàcola també va intervenir explicant a les persones assistents la seva vivència dins del projecte i, per últim, l’alumnat del Institut Bitàcola va llegir un conte als infants de les Llars d’infants.

La segona part de la cloenda es va realitzar als jardins de la Torre d’en Gorgs, on van oferir-se diverses activitats i jocs pels infants, així com una exposició sobre el canvi climàtic.  Aquestes activitats i l’exposició han estat desenvolupades i dinamitzades per l’alumnat de l’Institut Bitàcola.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2019-2020.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia