Graduació de l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins

El passat 19 de juny, l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins 19-20 es va graduar desprès d’un curs marcat per la pandèmia de la Covid-19 que ha provocat que el 3er trimestre s’hagi realitzat, en la seva totalitat, de manera telemàtica.

Aquest fet ha provocat diversos canvis a nivell metodològic, com la realització de tutories i classes de manera virtual.

De la mateixa manera, les pràctiques en empreses, i sota la consigna marcada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, s’han substituït per la realització d’un projecte integrat.  En aquesta part del curs, cal agrair la col·laboració de l’empresa TALHER, que va participar elaborant una presentació dels serveis que presta una empresa de jardineria i mostrava a l’alumnat les competències que son necessàries en un treballador d’aquest sector.

 

Tot i això, al llarg d’aquest curs, l’alumnat ha pogut realitzar diversos projectes que han contribuït a la millora del municipi de Barberà del Vallès:

 

 

-       Decorem l’Ajuntament pel Nadal

 

-       Creixem entre plantes

 

-       Decorem l’Ajuntament pel Carnestoltes

 

Malgrat les dificultats produïdes per la declaració de l’estat d’alarma, l’alumnat ha mostrat un compromís molt elevat amb la formació realitzada.

És per això que des de la Fundació Barberà Promoció volem, d’una banda, felicitar a l’alumnat per la seva graduació així com agrair l’esforç i capacitat d’adaptació que ha mostrat l’alumnat d’aquesta promoció.

Comparteix aquesta notícia