Fundació Barberà Promoció va facilitar els seus espais per el procés de selecció, de personal temporal, del Servei d’Atenció Domiciliaria de Barberà del Vallès

 

Es van convocar a un total de 38 persones per a participar del procés de selecció de 18 llocs de treball.

En el marc del conveni de col·laboració que han signat l’empresa Accent Social S.A. amb la Fundació Barberà Promoció de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb l’objectiu de  col·laborar  promovent i facilitant la inserció laboral de persones de col·lectius desfavorits , el 26 de juny es va organitzar una trobada entre tècnics de Recursos Humans de l’empresa Accent Social i persones de la nostra borsa de treball.

Les persones optaven a dos perfils de treball diferents:

Perfil sociosanitari

Perfil Auxiliar de la llar/neteja

Accent Social es l’empresa adjudicatària dels servei d’atenció domiciliària de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

La jornada es va iniciar a les 9:00 del matí amb la presentació de l’empresa a les persones convocades. Va continuar amb la presentació dels serveis que ofereix a la nostra població, fent esment especialment a les tasques a desenvolupar per cada un dels perfils professionals i a la tipologia de contractació segons perfil. Les persones van tenir la oportunitat de fer preguntes sobre les ofertes de treball i, seguidament es van fer les entrevistes de treball.

L’empresa va desplaçar 4 tècnics i tècniques per fer les entrevistes,  que es van dividir en dos grups,  per atendre individualment a cada persona.

Comparteix aquesta notícia