Fundació Barberà Promoció : recursos de formació on-line: aprofita’ls!

Des de la Fundació Barberà Promoció us proposem aprofitar el temps de confinament per formar-vos en modalitat on-line com a alternativa per continuar millorant les vostres competències tècnic-professionals. Perquè l’activitat formativa no s’atura!

Tot seguit us facilitem un llistat d’enllaços a webs on podeu trobar recursos:

  ✔ (nou) Digitalízate: cursos de formació i recursos formatius en competències digitals sense cost   que empreses com CISCO o Google posen a l'abast de la ciutadania fruit de conveni de col.laboració amb FUNDAE-Funfación Estatal para la Formación en el Empleo 

✔  Barcelona Activaque des de la seva Aula Virtual del Cibernarium compta amb càpsules formatives de 90 mins en streaming envers diversos interessos professionals i amb capacitat de fins 50 participants per facilitar la intervenció de tothom:

o   Per a la recerca de feina i/o millora del perfil professional

o   De suport a les empreses i persones autònomes

o   Per a l’impuls de l'emprenedoria

o   En economia social i solidària

o   Tecnològica

 

✔    Cercador de cursos subvencionats (SOC i CONFORCAT): en aquest cercador trobeu tota la Formació Professional per a l’Ocupació subvencionada pel SOC i el CONFORCAT que s’ofereix. Està  adreçada tant a persones aturades com ocupades. Els cursos identificats amb el símbol “@” són en modalitat a distància.

✔    Aules d'autoformació de l'IOCsón formacions que l’Institut Obert de Catalunya permet accedir a persones no estudiants de l’Institut que volen aprofitar el temps lliure que els deixa el confinament. Corresponen a nivell final de secundària i es poden aprendre i practicar els coneixements bàsics d’ànglès, català, matemàtiques i socials.

✔    Aprendergratis.espataforma on es poden trobar cursos, tutorials, guies i manuals perquè l’alumne/a pugui aprendre pel seu compte, La majoria del recursos gratuïts publicats es poden realitzar de forma online. El material que es selecciona pertany a universitats que ofereixen els seus cursos en obert (MOOCs) i altres recursos de l'Administració.

✔    MOOCs de la UOC-Universitat Oberta de Catalunya: són cursos de formació en línia als quals es pot apuntar qualsevol persona.  Són gratuïts i  certificats (certificació opcional-Miriada X). Tenen una durada aproximada d’un mes i ofereixen formació universitària de la UOC de disciplines variades.

✔    UNED (Universitat Nacional d’Educació a Distància)-cursos en obert: lloc web que posa a disposició els coneixements que la Universitat genera i imparteix a les seves aules. Aquests cursos no requereixen cap matrícula, són d'accés lliure, no exigeixen pagaments i no tenen data d'inici i fi.  La UNED no reconeix ni crèdits ni cap tipus de titulació d'aquests cursos

✔    Miríada X: és una plataforma iberoamericana de cursos online massius i oberts (MOOCs) que reuneix un ampli ventall de formacions i especialitats d’universitats i centres formatius iberoamericans.

✔    Edx: és també una plataforma MOOCs. En aquest cas es concentra oferta formativa de les principals universitat anglosaxones (en anglès)

✔    Unimooc: és una plataforma de formació que ofereix cursos adreçats a persones emprenedores.

✔    Actívate de Google: recurs web on es poden trobar cursos de formació flexibles i personalitzats, dissenyats per millorar competències tècniques i ajudar a l’alumnat a créixer professionalment.

✔    Recursos formatius per a la preparació de la prova ACTIC: enllaç a noticia publicada a la nostra página web que inclou llistat exhaustiu de material didàctic gratuït per preparar la Prova ACTIC.

✔    Apps formatives: enllaç a noticia publicada a la nostra página web  amb recursos per formar-se a través del móvil

✔    Formació en el sector tecnològic: enllaç a noticia publicada a la nostra página web  perquè participis aprenent i compartint les teves habilitats en aquest àrea

✔    Coursera: és una plataforma educativa en la que pots trobar MOOCs de més de 190 universitats i empreses sobre aprenentatge d’idiomes, ciències informàtiques i de dades, etc.

 • Altres recursos formatius que pots consultar són:

  ✔    Aula Mentor  (amb cost): és un programa de formació en línia no reglada flexible i amb tutorització personalitzada, adreçada a persones adultes. Compta amb un extens catàleg de cursos. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d'Educació i Formació Professional en col·laboració amb altres institucions públiques i privades tant nacionals com internacionals. 

  ✔    Item Formación: centre especialitzat en  formació on line ubicat a Barberà del Vallès que ofereix, entre d'altres, cursos de formació contínua subvencionada pel SOC i  CONFORCAT en modalitat a distància-teleformació:

  o   Ciberseguritat per usuaris

  o   Primers auxilis

  o   Manipulació d'aliments

 • Altres centres de formació privats especialitats que ofereixen formació presencial. Et recomanem consultar a la web per confirmar si ofereixen formació on line. 

Esperem que aquesta formació us sigui d’utilitat! 

“Mai no consideris l’estudi com una obligació sinó com una oportunitat per penetrar al meravellós món del saber”

Albert Einstein

Comparteix aquesta notícia