Fundació Barberà Promoció participa a la Fira Apropa’t a l’FP a Sabadell

La quarta edició de la Fira Apropa’t a l’FP de Sabadell  ha finalitzat amb un èxit rotund de participació. L'esdeveniment ha apropat al jovent de tot el Vallès i comarques veïnes les ofertes formatives més interessants per orientar el seu futur tant formatiu com professional.

L’acte, que s'ha celebrat a la Fira de Sabadell des del dia 26 i fins al dissabte dia 29 de febrer, ha comptat amb xerrades i una gran varietat d'activitats, destacant les de l’Institut La Romànica i Fundació Barberà Promoció. 

Pel que fa a la Fundació Barberà Promoció, l’alumnat del curs-certificat de professionalitat  d’ Operacions bàsiques en planta química, ha realitzat un taller de fabricació de sabó.  Destacar que l’Alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, i la 2a Tinenta d’Alcaldia, Mònica Sempere, van acompanyar l’alumnat en la realització d’aquest taller.

La Fira de la Formació Professional ha servit per oferir tots els serveis dels diferents centres formatius que han sigut presents, a més d'establir contactes i nexes d'unió entre molts d'aquests centres per millorar els seus serveis i enfortir el teixit formatiu i educacional del Vallès.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia