FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ I CLECE SEGURIDAD S.A. APOSTEN PER LA QUALIFICACIÓ DE PERSONES ATURADES COM A VIGILANTS DE SEGURETAT

El dijous 25 de juliol l’empresa Clece Seguridad va fer una xerrada informativa dirigida als alumnes del darrer curs de vigilant de seguretat per tal d’oferir-los llocs de treball

La xerrada informativa va anar a càrrec de Licinia Jiménez Escobar, Coordinadora de Selecció i Inserció; Jesús María Sánchez Mora, Cap de Seguretat Delegat Catalunya-Balears i, Raquel López Fernández, Coordinadora de Serveis.

 Van parlar del sector, per tal de donar-lo a conèixer i resoldre dubtes que poguessin tenir els assistents, dels diferents tipus d’empreses que es dediquen a la seguretat, ofertes laborals, requisits per treballar, la Targeta d’Identitat Professional (TIP), especialitzacions, etc.

Clece Seguridad ofereix diferents solucions de vigilància com: la presencial amb armes o sense, el control d’accessos, les rondes perimetrals o d’interior, els serveis de verificació personal, la vigilància específica de persones o béns i, les escortes.

També es va a aprofitar l’ocasió per fer un recordatori de les proves per l’obtenció de la TIP (regulades pel Ministeri de l’Interior) i de la seva importància per accedir a aquest mercat de treball, ja que es un requisit imprescindible.

A la finalització de la xerrada, després de la ronda de preguntes, es va procedir a la realització d’entrevistes individualitzades als participants amb Clece per tal de valorar perfils professionals i possibilitats d’inserció a l’empresa.

Si estàs interessat/da en treballar com a vigilant de seguretat a partir del mes d’octubre s’inicia la nova edició del curs de VIGILANT DE SEGURETAT (TIP) de 180 hores. (Més informació: 93.719.28.37 ext.741/ 662.311.978 - formacio@barberapromocio.cat)

Amb la col·laboració de

 

 

Comparteix aquesta notícia