Formació en el sector tecnològic: Posa't al dia!

 

En els darrers anys s'han succeït avenços tecnològics molt significatius que influeixen en la nostra vida quotidiana. És el cas d'Internet (International Network of Computers, és a dir, xarxa internacional de computadores), el GPS (sistema de posicionament global), els cotxes híbrids i un llarg etcètera.  

L'àmbit tecnològic és, sense dubte, un sector emergent en l’àmbit laboral. T’oferim aquests recursos perquè participis aprenent i compartint les teves habilitats en aquest àrea:

Per iniciar-te i submergir-te en el sector

✔   Technology.org: lector de notícies sobre Ciència i Tecnologia.

  • Canals de Youtube especialitzats com:

o   Dot CSV sobre IA (Inteligència Artificial) 

o   Quantum Fracture sobre Ciència en general

o   Derivando sobre Matemàtiques

✔   Butlletí Smart Catalonia: sobre investigació i innovació en Tecnologia. Alguns dels recursos que trobaràs son:

o   Smart Catalonia Challenge: competició generadora d’innovació envers els problemes territorials per millorar la qualitat de vida de la ciutadania amb apps, Big Data, etc.

o   Projectes Smart Catalonia: inclou projectes sobre Economia, Tecnologia i territori principalment.

 

Per aprofundir i formar-te

✔   Coursera: amb un ventall de cursos a triar entre categories com Ciències de la Computació (Desenvolupament de Software, Web i Mòbil; Seguretat Informàtica, etc.), Ciència de Dades (Anàlisis de Dades, Aprenentatge Automàtic, etc.), Tecnologia de la Informació (Informàtica al Núvol, Gestió de Dades, Suport i Operacions, etc.).

✔    Harvard University i MIT (Massachusetts Institute of Technology): aquests centres educatius de renom ofereixen cursos sobre Informàtica, Ciència de Dades, Programació, Matemàtiques i altres. Són cursos amb o sense cost, l’accéss és mitjançant  la plataforma edX i l’idioma d’impartició es l’anglès.

✔   Barcelona Digital Talent: amb cursos de formació digital com Frontend, Backend i Mobile Development, Cloud, CRM, Big Data i molt més.

✔   Google Developers Training: amb formació dissenyada per l’equip de Google destinat  a persones que volen aprendre desde 0 o per les més avançades en Android o Web Development, Machine Learning i altres. A més a més, et dóna l’opció d’obtenir una certificació de Google, Google Developer Certification.

 

La tecnologia és important, però l'únic que realment importa és què fem amb ella“.

Muhammad Yunus

Comparteix aquesta notícia