Finalitza la formació de Vigilància de Seguretat (TIP) pel curs 2020-21

 

  • El curs, oferit pel servei municipal d’ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, està totalment subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa de Reactivació de l’Ocupació 2021.

La formació de Vigilància de Seguretat, adreçada a persones en situació d’atur, ha comptat amb un programa de 190 hores de duració impartides a les instal·lacions de Barberà Promoció. El curs ha combinat una part teòrica (on s’ha explicat tota l’àrea, jurídica, sòcio/tècnic-professional i instrumental) amb una de pràctica, on s’han treballat primers auxilis, defensa personal o tir.

En aquesta recta final, l’alumnat ha pogut gaudir d’una sortida formativa al camp de tir d’Igualada on ha pogut fer pràctiques de foc real i/o de fogeig amb armes reglamentàries, així com conèixer les normes de seguretat en el maneig d’aquestes.

Última sortida formativa al camp de tir d'Igualada

En els últims dies, també han pogut fer pràctiques amb un dels docents del curs sobre defensa personal i l’acte de detecció d’individus: la comunicació amb la persona, l’ús de les manilles, i el posterior trasllat.

Uns coneixements que enriqueixen les seves competències professionals i que els seran d’utilitat en el sector de la seguretat privada, on podran exercir un cop es presentin i superin les proves oficials del Ministeri d’Interior.

L'alumnat fent pràctices amb l'equip docent

Més informació i/o inscripcions a la Formació Professional per a l’Ocupació actual:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-ÀREA FORMACIÓ

formacio@barberapromocio.cat -  662306288

O clica enllaç oferta formativa de la nostra pàgina web

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia