Finalitza el projecte CUEME del curs 2021-22

Ahir va tenir lloc l’acte de cloenda del projecte CUEME, el programa de Cultura Emprenedora a l’Escola impulsat per la Diputació de Barcelona, que s’ha dut a terme enguany a l’Escola Del Bosc de Barberà del Vallès.

Una jornada on els i les protagonistes van ser els/les alumnes que han creat i gestionat les 3 cooperatives escolars al llarg del curs gràcies al suport de la comunitat educativa, l’administració local i altres agents socials del municipi. Un acte on es va fer un repàs de tot el que han viscut els/les joves fins arribar a l’exitosa venda de productes al Mercadet, recordant cada petit pas que han anat donant i cada dificultat que han anat superant al llarg del camí.

Ahir es va fer un reconeixement públic de la gran tasca que han realitzat, l’actitud tan bona que han mostrat i el bon equip que han format entre tots i totes al llarg de l’any.

L’acte va comptar amb la presencia de l’alcalde de Barberà, en Xavier Garcés, i els regidors Mònica Sempere i Daniel González. Tots tres van poder dedicar unes paraules a l’alumnat i van ser partícips de l’entrega, a cada membre cooperativista, del diploma que acredita la seva participació en el projecte. Estaven tots/es radiants de felicitat i molt satisfets amb el resultat!

L'alumnat de la cooperativa Coop Bosc 18 - 5è A amb el regidor d'Educació Daniel González

L'alumnat de la cooperativa Boom A5B - 5è B amb la regidora de Promoció Econòmica Mònica Sempere

L'alumnat de la cooperativa Co.Co - 5è C amb l'alcalde Xavier Garcés

Categories: 

Comparteix aquesta notícia