Fi del Curs de preparació a la Prova d’Accés de Grau Mitjà

El passat 5 de maig va tenir lloc la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà, un examen que permet a les persones que el superen iniciar un ensenyament professionalitzador que proporciona la formació necessària per adquirir les competències professionals i els coneixements propis de cada sector.

Des de fa 5 anys, la preparació d’aquesta prova és realitza a la Fundació Barberà Promoció mitjançant el programa Curs d’accés, que en aquest cas, es va iniciar al desembre 2021 i ha finalitzat al maig 2022. Dels 15 joves que s’hi han presentat, han aconseguit superar l’examen 7, el que representa quasi un 47% total dels joves.

Imatge feta durant el simulacre d'examen del passat 30 de març 2022

El programa Curs d’Accés és un projecte que està finançat per l’Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona en el marc del recurs Noves oportunitats educatives 4.10: Programa de Transicions Educatives que té l’objectiu d’ampliar les garanties de permanència i retorn al sistema educatiu i facilitar trajectòries personals i professionals exitoses.

Des de la Fundació Barberà Promoció volem felicitar a tot l’alumnat d’aquesta promoció, tant per l’esforç com l’actitud que han mostrat al llarg del curs.

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia