Fi de les jornades COB a l'Institut Can Planas

La setmana passada van tenir lloc les primeres jornades de Coneixement d’Ocupació de Barbèrà (COB) que s’imparteixen als Instituts del municipi. Aquest 2021, a causa de la Covid-19, la logística és diferent d’altres anys i cada institut celebra la trobada en unes dates concretes, per tal de mantenir els protocols sanitaris contra la pandèmia.

El primer torn ha estat per l'alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Can Planas, qui durant 3 dies, han pogut gaudir dels 8 tallers teòric- pràctics que Barberà Promoció ha organitzat per facilitar la seva tria dels estudis postobligatoris.

Robòtica, imatge personal, activitats físiques i esportives, sector sanitari o serveis socioculturals, són alguns dels sectors que han pogut experimentar els/les joves del Can Planas de la mà de grans professionals que han mostrat una gran implicació en cada grup.

Aquí podeu veure un petit tastet del que han estat aquestes jornades pel jovent:

La cloenda del COB també s’ha vist afectada per la situació actual que patim; aquest any, no s’ha pogut realitzar un acte presencial i ha tocat adaptar-nos als nous temps. L’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, i els tinents d’alcalde, Daniel González i Mònica Sempere, no van voler deixar passar l’ocasió per enviar una salutació virtual als i les estudiants i un clar missatge d’empoderament perquè la seva tria professional sigui tot un èxit.  

Cloenda COB:

Pròximament serà el torn dels Instituts Bitàcola i La Romànica; nosaltres ja estem preparats, i vosaltres?

Categories: 

Comparteix aquesta notícia