Exposició d’ofimàtica de l'alumnat del Certificat de Professionalitat d’Activitats Administratives

El Hall del Punt Òmnia de Barberà del Vallès fa goig; i és que ahir, l’alumnat del Certificat de Professionalitat d’Activitats administratives en la relació amb el client va muntar una exposició amb mostres i treballs d’ofimàtica que han anat elaborant al llarg del curs. Tot un ventall de formes i colors que omplen la petita sala de vida i obliga a donar-hi una ullada per saber del que es tracta.

Les 15 alumnes van participar molt activament en la tasca; el bon ambient i l’alegria per la feina ben feta era palpable en el grup. Els plafons decorats van ser dividits per àrees; documents de Word, Excel, PowerPoint... tots ells omplien els espais amb diferents propostes molt creatives on queda reflectit tot el que han aprés.

L'alumnat durant el muntatge de l'exposició

El curs d’Activitats Administratives en la Relació amb el Client es va iniciar el mes de febrer i compta amb un total de 840 hores, on es combina la impartició de continguts teòric-pràctics a l’aula, continguts complementaris (com inserció laboral i prevenció de riscos laborals) i una estada de 120 h. de pràctiques en empreses.

És un curs amb un programa molt complet, on es posa gran èmfasi en aspectes com l’ofimàtica, operacions administratives comercials i anglès, proporcionant a l’alumnat les eines necessàries per començar a treballar en el sector administratiu.

Des de Barberà Promoció volem felicitar el grup per la gran feina que han fet, i els hi agraïm que ens hagin deixat el Hall tan i tan bonic. Gràcies, noies!

 

Foto del grup davant l'exposició

Categories: 

Comparteix aquesta notícia