Estàs aturat/da i t’interessa la jardineria? apunta’t a la formació ocupacional subvencionada municipal!

A la Fundació Barberà Promoció tenim previst iniciar el curs d’ Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes el proper dia 1 de març, té una durada de 510 hores en horari de 15h a 20h de dilluns a divendres.

El curs està subvencionat pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i es realitza a les instal·lacions de la Torre d’en Gorgs i altres jardins i zones verdes del municipi.

La competència general per a la que et prepara aquesta formació és: executar i organitzar les operacions d'instal·lació, manteniment i millora de jardins d'interior, exterior i zones verdes, controlant la sanitat vegetal, tot fent servir la maquinària i eines de jardineria i complint la normativa mediambiental de qualitat i de prevenció de riscos laborals.

L’itinerari formatiu inclou:

  • 390h. de Formació tècnic-professional
  • 30h. de Prevenció en Riscos Laborals
  • 10h. de Formació pràctica en eines per a la recerca de feina
  • 80h. de Pràctiques en empreses del sector.
  • Obtenció de titulació oficial a l’àmbit estatal (Certificat de Professionalitat de nivell 2) i possibilitat de convalidar continguts en cicles formatius relacionats.
  • Possibilitat de convalidar el Mòdul formatiu Control fitosanitari (120h.) pel carnet d’Aplicador de productes fitosanitaris, certificat pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

Apunta’t a les xerrades informatives a la Torre d’en Gorgs. Tenim places lliures!

Altres cursos aprovats pendents d’inici són:

La metodologia de gestió i impartició de la formació ocupacional subvencionada està certificada sota la certificació ISO 9001:15, certificat de qualitat atorgat per l’entitat certificadora Bureau Veritas.

 

MÉS INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS: FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

C/ De la Torre d’en Gorgs, 40 - Barberà del Vallès
Tel: 937192837 - ext.731 
formacio@baberarpromocio.cat

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia