[Especial 1r de Maig] Els llocs de treball a Barberà del Vallès

En la tercera entrega de la serie d’articles sobre activitat econòmica i ocupació parlarem de l’ocupació localitzada, o els llocs de treball a Barberà del Vallès. L’article anterior sobre la població resident ocupada el podeu consultar en aquest enllaç o en aquest altre.

Els llocs de treball segons afiliació de l’empresa, és a dir, els llocs de treball ubicats al municipi, es mantenen estables aquest mes de març.

La creació i manteniment de llocs de treball a Barberà del Vallès havia anat creixent des de l’última crisi (2008-2012) fins al 2018. A partir de llavors s’estanca i amb la crisi COVID inicia una davallada que troba el punt més baix a l’abril del 2020.

Respecte a la situació d’ara fa un any (març 2020), ja amb la crisi iniciada, els i les treballadores assalariades a Barberà del Vallès han crescut un 4,7% i els autònoms/es cauen un 1%.

Tot i així, podem concloure que l’ocupació localitzada al municipi representa el 98,9% de la que ho estava abans de la pandèmia, desembre del 2019.

Si vols conèixer més sobre les activitats de l’Observatori econòmic i social pots clicar aquí o aquí.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia