Es reprenen els cursos de Formació Professional per a l’Ocupació-modalitat telemàtica

*Peu de foto: videoconferència alumnat curs Atenció sociosanitària

 

A partir del dia 8 de juny s’han reprès els cursos de manera esgraonada  amb modalitat telemàtica com a alternativa a la formació presencial gràcies a la possibilitat que el SOC ha donat als centres col·laboradors. Les especialitats represes han estat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (formació complementària), Activitats auxiliars de magatzem i Operacions bàsiques en planta química (formació complementària).

 

L’acolliment a aquesta mesura alternativa d’impartició ha estat voluntari per part dels centres i  des de l’entitat s’hi ha optat sobretot per permetre la finalització dels cursos el més aviat possible, per tal que l’alumnat aconsegueixi l’objectiu de la inserció laboral. Un dels recursos que ha fet possible la ràpida implantació d’aquesta modalitat és la Plataforma de formació on line Moodle-Deganus de l’entitat, des d’on es pot realitzar tot tipus de curs no presencial.

 

Complementàriament, i de manera ininterrompuda durant el temps de confinament, també s’han dut a terme tutories telemàtiques a alumnat i professorat dels cursos, per informar sobre els recursos i serveis al seu abast i per donar resposta a consultes-demandes concretes.

 

MÉS INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS:

 

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

 formacio@barberapromocio.cat – 937192837-ext. 731

Comparteix aquesta notícia