Desgranem el projecte Fem la cuina de la Torre

 

Com bé recordareu llegint aquest article, el projecte ‘Fem la cuina de la Torre’ va veure la llum a finals del 2020 gràcies als i les protagonistes de dos tallers de l’Escola CEP de Barberà Promoció.

El projecte consistia a Equipar una aula de la Torre d’En Gorgs com a espai de cuina amb condicions homologades per poder-hi dur a terme diferents activitats; tallers de cuina per conèixer i tastar l’ocupació, fer esmorzars de dinamització comunitària tot parlant amb català i compartint receptes de diversos països, activitats de cuinar vegetals conreats a l’hort….

Aquesta experiència d’APS queda explicada en el recull que ha realitzat el Grup Impulsor de l’Aprenentatge Servei (ApS) del Consell Municipal d’Educació. Aquest grup té l’objectiu de potenciar les experiències d’ApS i potenciar als agents que hi participen.  L’ApS - aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual les persones participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

A la nostra ciutat tenim una varietat de centres (escoles, instituts, educació no formal, centres de persones adultes...) que utilitzen aquesta proposta per estimular aprenentatges vivencials i significatius, tot connectant amb entitats i associacions de l’entorn, fent que l’experiència d’aprendre sigui molt valuosa.

A continuació mostrem un vídeo explicatius de l’ApS – Fem la Cuina de la Torre

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia