Darreres sortides formatives de l’alumnat del Certificat de Professionalitat d’Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.


Aquest mes de juny, l’alumnat del curs de Formació Professional per a l’Ocupació d’Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes ha tingut l’oportunitat de realitzar tres sortides formatives amb l’objectiu de posar en pràctica tot allò que estan aprenent amb la teoria del curs i fer-se una idea clara de les professions que deriven del sector agrari.

La primera de les sortides va ser a Vivers Sala Graupera, una empresa de viverisme i de venta de plantes al professional, on l’alumnat va poder observar el funcionament in situ de la companyia, així com fer petites pràctiques d’identificació de substrats, sistemes de conreus i reg, conèixer els treballs bàsics de conservació i presentació de les plantes, entre altres.

 

 

La segona sortida va ser a Jardí Pond, una empresa de venta de material de jardineria exclusiu per a professionals; al llarg de la visita, els i les alumnes van poder veure tots els productes relacionats amb la jardineria que des de la companyia es comercialitzen, van tenir l’oportunitat de descriure les diferents infraestructures possibles del jardí d'interior i exterior, o aprendre els principals materials utilitzats en la construcció d’infraestructures, equipaments i mobiliari. També van rebre pautes per confeccionar petits pressupostos.

Finalment, l’ultima de les sortides ha estat un recorregut per diferents emplaçaments de la ciutat, concretament, el Parc Europa i el riu Ripoll. L’objectiu d’aquesta jornada era que l’alumnat fes un reconeixement del terreny i es familiaritzi amb les diferents ubicacions per tal de planificar les tasques que es realitzaran, durant dos setmanes, en col·laboració amb les brigades de l’Ajuntament de Barberà.

 

 

El curs, de 510h de duració i subvencionat pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el Fons Social Europeu, va adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur i que tinguin interès i predisposició per treballar en el sector agrari.

 

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

 

  

 

 

 

 

 

 


Categories: 

Comparteix aquesta notícia