Sessió informativa del curs. Dia 18/01/2019, Barberà Promoció

Curs SEFED-Administratiu/va en logística

El passat 18 de gener de 2019 va tenir lloc a Fundació Barberà Promoció una sessió informativa per a oferir als participants poder prendre part del procés de selecció d’aquest curs.

Les característiques del mateix permetran a l’alumnat participant aprendre mitjançant la metodologia de la Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED). Es reprodueixen situacions reals de treball mitjançant la simulació d’una empresa com a mètode d’aprenentatge. Les diferents empreses simulades interaccionen entre sí a través de la venda i la compra de mercaderies i serveis.

El projecte, anomenat Logis Ocupacio, és impulsat pels Ajuntaments de Santa Perpètua de Mogoda i de Polinyà en el marc del Programa Ocupació a l’Industria Local 2018-2020 -de la Diputació de Barcelona- en el sector de la logística.

El 23 de gener de 2018, la nostra alcaldessa Silvia Fuster Alay va signar un carta d’adhesió al projecte del Logis Ocupació 2018-2020 i el MetallVallès 2018-2020, en el marc de l’Estratègia Territorial d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Conca del Ripoll i Riera de Caldes, que ens permetrà compartir actuacions d’ambdós projectes en benefici de les persones de les poblacions que hi participen.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia