Constitució de les 3 cooperatives del projecte CUEME

 

  • Daniel González, Tinent d’Alcalde i regidor d’Educació de Barberà del Vallès, va presidir l’acte de constitució de les 3 cooperatives a les instal·lacions de l’Escola del Bosc.

Ja vam anticipar en aquest article que l’alumnat de 5è de primària de l’escola municipal del Bosc crearien i gestionarien una cooperativa sota el marc del projecte Cueme, un programa que aposta per la cultura emprenedora a l’escola.

Ahir va tenir lloc l’acte de constitució de les esmentades empreses, una jornada on representants de l’ajuntament de Barberà del Vallès i de la Fundació Barberà Promoció, van poder presenciar la lectura dels estatuts de creació i van poder atorgar el corresponent CIF a cadascuna de les cooperatives. A més, els membres van ser reconeguts com a socis amb el segellat de les fitxes de registre dels cooperativistes.

Imatges de l'acte de constitució de les 3 cooperatives de l'Escola del Bosc amb en Daniel Gonzálezi els responsables de Barberà Promoció

A la jornada ens va acompanyar Daniel González, Tinent d’Alcalde i regidor d’Educació del municipi, qui va tenir unes encoratjadores paraules pels ja “empresaris/es” i els va animar a seguir treballant de valent perquè les cooperatives siguin tot un èxit!

Seguirem molt de prop els passos de Coop Bosc 18, Boom A5B i Cooperativa Co.Co, per tal d’informar de tots els avanços que vagin succeint. Des de Barberà Promoció els desitgem molta sort i bona feina!

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia