Concedida l’ajuda per a la posada en marxa d’una Aula Mentor al Punt Òmnia de la Fundació Barberà Promoció


El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha concedit ajudes a entitats locals territorials i entitats públiques dependents per a la creació d’aules de formació oberta, flexible i a distancia, mitjançant tecnologies de la informació i la comunicació, a través del que es coneix com Aules Mentor.

En total, l’entitat disposarà de 4.000,00€ per la posada en marxa de la  plataforma per a l’aprenentatge i la formació a través d’Internet, on el seu disseny estarà orientat a l’impuls i la millora de les competències personals i professionals de la ciutadania, promovent un ús eficient i sostenible de les tecnologies de la informació i la comunicació.

L’objectiu serà oferir un servei públic de qualitat, inclusiu i amb constant interacció amb l’entorn; a més, es fomentarà i promocionarà la igualtat d’oportunitats i es potenciarà l’ocupabilitat del municipi.

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 


Categories: 

Comparteix aquesta notícia